Evcimik’e “Kendine Gel”de Derici ve Gökçe Eşlik Etti

Yonca Evcimik' in 1992 yılında hit olan, sözü ve bestesi Şehrazat’a ait "Kendine Gel" şarkısı bugün yeni düzenlemesi ile dijital ortamda piyasaya çıktı. Evcimik, “İrem ve Gökçe şarkıda bana eşlik ediyor. Zaten çok sevilen ve istenen bu şarkının yeni hali daha çok sevilecek. Türkiye'de yine bir ilke imza atıp 3 kadın bir şarkıda buluştuk. Çok sağlam bir çete olduk” dedi.

Evcimik'e "Kendine Gel" şarkısında İrem Derici ve Gökçe eşlik etti. Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın prodüktörlüğünü yaptığı şarkının  düzenlemesini genç müzisyen Çağrı Telkiviran yaptı.

“Çok Sağlam Bir Çete Olduk”

Şarkının çıktığı zaman büyük ses getirdiğini hatırlatan Evcimik, “Biliyorsunuz bu sene profesyonel sanat hayatımın 40. yılını kutluyorum. Bir sürpriz yaparak  ‘Kendine Gel’i yeniden okumaya karar verdim. İrem ve Gökçe şarkıda bana eşlik ediyor. Zaten çok sevilen ve istenen bu şarkının yeni hali daha çok sevilecek. Türkiye'de yine bir ilke imza atıp 3 kadın bir şarkıda buluştuk. Çok sağlam bir çete olduk” ifadelerini kullandı.

"Kendine Gel" single'ının fotoğraflarında bikini ile poz veren şarkıcı "Kendine Gel ile sizi kendinize getireceğim" dedi.
 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.