Evlilik Fuarı'nda Ünlü İsimler Podyuma Çıkacak

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 3-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2017 Evlilik Fuarı, Şinasi Günaydın defilesiyle açılacak. Defilede tam anlamıyla yıldızlar geçidi yaşanacak.

Erkek modasının önde elen isimlerinden Şinasi Günaydın'ın 2017 damatlık trendlerini sergileyeceği 'Miracle' isimli defilesi 3 Şubat Cuma günü saat 16.00'da görücüye çıkacak. Banu Noyan koreografisiyle gerçekleşecek olan defilede tam anlamıyla yıldızlar geçidi yaşanacak. Çiğdem Tunç'un sunuculuğunu üstleneceği defilede Şenay Akay'ın yanı sıra ünlü sanatçılar Cem Özer, Nuri Alço, Gurur Aydoğan, Nida Şan, Murat Başaran, Emre Kızılırmak ve Hasan Yalnızoğlu podyumda yürüyecek. Ünlü oyuncu Açelya Elmas da finalde gelinlikle podyuma çıkacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.