Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Ezgi Sertel Beni En İyi İkiz Anneleri Anlar

Ev ekonomisi ve tutumluluğu sunuculuk yaptığı programda anlatan Ezgi Sertel, kendisi hakkında merak edilenleri samimiyetle anlattı.

TRT’nin sevilen programı ‘Fazlası Zarar’ın güzel sunucusu Ezgi Sertel, anne olduktan sonra değişen hayatını anlattı. Geçtiğimiz yıl ikiz bebeklerini kucağına alan Sertel, pandemi sürecinde doğum yapmanın ve eve kapanmanın zorluklarını anlatarak, “Doğumdan sonraki süreç benim için zor geçti. Hep evdeydik, annecim beni hiç yalnız bırakmadı. O anlamda çok güzel oldu. Çünkü annesine babasına sarılamayanlar var. Ben şanslıydım ailem ve sevgili eşim Ozan Çobanoğlu hep yanımdaydı” dedi.

İkiz annesi olmanın yorucu olmasının dışında özel bir şey olduğundan da bahseden Sertel, çocuklarıyla vakit geçirmek için her saniyeyi değerlendirdiğini anlatarak “Beni en iyi ikiz anneleri anlar” dedi.

Fazlasını dağıtıyor

Sunduğu ‘Fazlası Zarar’ programında tutumlu olmanın önemine değinen Sertel, program formatının kendisini anlattığını ve hayatının hiçbir evresinde müsrif bir insan olmadığının söyledi. Gelen hediyeleri ve fazla eşyalarını her zaman paylaştığını anlatan Sertel, en çok da bebeklerinin fazlasını, küçülen eşyalarını dağıtmayı sevdiğini anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Fazlası ZararEzgi Sertel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.