Öne Çıkanlar Amazonun sahibi Jeff Bezos iktidar 15 Martta Vizyona Girecek Yeni Filmler 29 Mart Cuma günü vizyona girecek yeni filmler Mirat İblisin Laneti ve Gudubet (Ölmek İstemiyorum) Sahipsiz (Surrogate) İhtiyar Delikanlı (Old Boy 2004) Cin Günü Lassie: Yepyeni Bir Macera (Lassie: A New Adventure) Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2 (WinnieThePooh: Blood and Honey 2) Riki Rhino: Kahraman Kanatlar (Riki Rhino The Bird Kingdom) Hayalet Avcıları: Ürperti (Ghostbusters: Frozen Empire)

F1 Espor Pilotu Manken Oldu

Dünyanın önde gelen Espor yarışçıları arasında kabul edilen 21 yaşındaki Cem Bölükbaşı, Türkiye’nin en büyük uluslararası Abiye, Gelinlik, Damatlık ve Moda Fuarı CNR Fashionist’te modellik yapmaya hazırlanıyor. Miss Turkey ve Best Model Turkey yarışmalarında ilk 3’e giren 30 model ile birlikte fuarın ilk açılış defilesine çıkacak olan F1 Espor pilotumuz, başarısını bu kez podyuma taşıyacak.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık A.Ş. tarafından, Osmanbey Tekstilci İşadamları Derneği (OTİAD) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle düzenlenen Türkiye’nin en büyük uluslararası Abiye, Gelinlik, Damatlık ve Moda Fuarı CNR Fashionist, bu yıl birbirinden renkli defilelere sahne olacak. Miss Turkey ve Best Model Turkey yarışmalarında ilk 3’e giren 30 modelin katılımıyla gerçekleştirilen CNR Fashionist defilelerinin bu yılki sürpriz ismi ise; Dünyanın önde gelen Espor yarışçıları arasında gösterilen 21 yaşındaki Cem Bölükbaşı.

56 firma yeni tasarımlarıyla göz kamaştıracak

19 - 21 Kasım 2019 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, farklı model ve renk seçenekleriyle abiye, gelinlik, damatlık, takım elbise ve şık giysilerde son model tasarımlar görülebilecek. Yerli ve yabancı 100’ün üzerinde firmanın 500’ün üzerindeki markasına ait 10 binlerce ürününün sergileneceği fuar, dünyaca ünlü 59 firmanın özel defilelerine ev sahipliği yapacak. Miss Turkey ve Best Model Turkey yarışmalarında başarı elde eden modellerin katılımıyla düzenlenecek defileler, birbirinden renkli görüntülere sahne olacak.

Top modeller modanın zirvesi CNR Fashionist’te

Ziyaretçiler ve katılımcıların yoğun ilgisi karşılaşacak olan defilelerde aralarında Miss Turkey 2017 1’incisi ve Top Model Itır Esen, Miss Turkey 2016 1’incisi ve SHOW TV Magazin sunucusu Buse İskenderoğlu, Best Model Turkey 2’ncisi ve Çarkı Felek sunucusu Tuğçe Dural, Best Model Turkey 2’ncisi Berna Batur, Best Model of Turkey 2019 1’incisi Derya Ekşioğlu, Best Model of Turkey 2018 1’ncisi ve Best Model of the World 3’üncüsü Ulaş Özgür Aslan,Best Model of Turkey 2019 2’ncisi İlksen Jöntürk ve Sosyal Medya Fenomeni Ece Begüm Yücetan podyumu renklendirecek. Dünyanın önde gelen Espor yarışçıları arasında gösterilen 21 yaşındaki Cem Bölükbaşı da fuarın ilk gün açılışında D’S Damat’ın defilesinde hünerlerini podyuma taşıyacak.

Anahtar Kelimeler:
Gelinlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.