Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Fantasy Bra’yı Bu Sene Victoria’s Secret Meleği Elsa Hosk Taşıyacak

Swarovski tarafından özel olarak tasarlanan eşsiz sütyen 2018 Dream Angel Fantasy Bra. Victoria’s Secret’ın bu efsanevi sütyeni Fantasy Bra bu sene Elsa Hosk tarafından podyumda sergilenecek.

Bu yıl Fantsasy Bra %100 Swarovski kristalleri ve topaz kullanılarak tasarlandı. 1 Milyon Dolar değerindeki 2018 Dream Angel Fantasy sütyeni ve vücut aksesuarında gümüş üzerine 2,100 adet Swarovski taşı kullanıldı. Sütyenin yapımı 930 saat sürerken toplamda 71 karat pırlanta kullanıldı.

Sosyal Medya Duyuru Paylaşım Metni:
Swarovski tarafından tasarlanan 1 milyon dolarlık eşsiz 2018 #VSFantasyBra bu sene melek Elsa taşıyacak. #VSFashionShow ve meleklerle ilgili daha fazla bilgi için @victoriassecretturkiye ‘yi takipte kalın!

Anahtar Kelimeler:
Fantasy Bra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.