Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd chp Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Fettah Can'dan İsyan

Besteci, söz yazarı şarkıcı Fettah Can önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453'teki Pm Restaurant'ta sahne aldı. Fettah Can ve orkestrasının şarkıları konuklardan tam not aldı.

Fettah Can'ı dinlemeye gelen arasında Şafak Sezer, Bilge Kuru, Ebru Erbaş ve Deha-Aslı Bilimlier gibi isimler vardı.

Fettah Can bir misafirinin "İsyan" şarkısı isteği üzerine " Benim isyan şarkım var mıydı" diye sesli düşünürken ardından Halil Sezai'nin söylediği İsyan şarkısının sözlerini telefondan bakarak seslendirdi."Kusura bakmayın dinlemeyeli uzun zaman oldu" diyen Fettah Can'ın söylediği "İsyan" konuklar tarafında çok beğenildi ve büyük alkış aldı.

Ünlü şarkıcı sahnesinin ardından Pm Restaurant alt katındaki Çukur Club'a geçen misafirler sahneye çıkan Deha Bilimlier'i dinlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.