Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Game of Thrones Tahtını Kimselere Kaptırmadı

Twitter’ın yıl sonu datalarına göre Türkiye’de yılın en çok konuşulan dizisi Game of Thrones oldu. Türk dizilerinden ise Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Hercai dizilerinin hashtagleri en üst sıralarda yer aldı. Oyunculardan Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman ilk sırayı alırken Erkan Meriç, Hazal Subaşı ve Furkan Palalı onu takip etti.

Twitter, eğlence alanında en çok etkileşim alan hesapları, hashtag’leri ve Tweet’leri açıkladı. Bu verilere göre, en çok konuşulan hashtaglerde Game of Thrones tahtını kimselere kaptırmayarak bütün bir sene dillere destan oldu. Türkiye pazarındaki yeri ise yıl sonu rakamlarıyla netlik kazandı.


 


 

Game of Thrones dizisinin arkasından gelen Türk dizilerinde ise Sen Anlat Karadeniz, Kadın ve Hercai dizilerinin hashtagleri ön plana çıktı. Kadın dizisinin Arif’i Feyyaz Duman hem oynadığı dizi karakteri hem de kendi ismiyle en çok konuşulan hashtag olurken beraberinde ‘#arifgibisevmek’ söylemini de yukarılara taşıdı. Feyyaz Duman’ı diğer dizi oyuncularından Erkan Meriç, Hazal Subaşı ve Furkan Palalı takip etti.

Dizilerin yanı sıra bir hayli takipçisi olan Survivor ve Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip Güney Koreli pop müzik grubu BTS de listeye katıldı.

Bu yılın eğlence alanının en çok konuşulan isimleri ise Cem Yılmaz, Gökhan Özoğuz, Ramiz Dayı, Atilla Taş ve Fatih Terim oldu. Tweet’leriyle milyonları buluşturan ünlüler Twitter dünyasında ses getirdi.

Twitter’ın eğlence alanındaki 2019 verilerine göre en çok konuşulanlar sırası şöyle:


 

En çok etkileşim alan hesaplar:

  1. cmylmz
  2. gokhanozoguz
  3. dayi
  4. atillatasnet
  5. fatihterim


 

En çok konuşulan hashtag’ler:

  1. gameofthrones
  2. feyyazduman
  3. arif
  4. Arifgibisevmek
  5. survivor2019
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.