Öne Çıkanlar İyi Parti kosgeb çin  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Emirates NBD Bank PJSC 1 Haziran 2021 tarihine kadar Ankarada uygulanacak koronavirüs önlemleri Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste

“Gamze Özçelik X Mizalle” Özel Koleksiyonu Tanıtıldı

Ölçülü giyimde modern çizgilerin ve şıklığın temsilcisi olma hedefiyle 2018 yılında yola çıkan Mizalle, Gamze Özçelik imzasıyla hazırladığı “Gamze Özçelik X Mizalle” adlı özel koleksiyonunun tanıtımı için 18 Eylül Çarşamba günü (dün) Beyoğlu Aslı Tunca Evi’nde lansman daveti düzenledi.

Kumaş, kalite, bol seçenek ve kolay alışveriş özelliğiyle e-alışveriş’e yepyeni bir soluk getiren Mizalle, özel koleksiyonu “Gamze Özçelik X Mizalle”i görücüye çıkardı. Gündüzden geceye uzanan şık, zarif ve kullanışlı ürünleriyle,tarz ve fiyatta “ölçülü” markaları tercih eden kadınların vazgeçilmezi olan Mizalle’nin bu özel davetinde renkli isimler yer aldı. Markanın Beyoğlu Aslı Tunca Evi’nde gerçekleştirilen davetine iş, cemiyet, moda ve sanat camiasından çok sayıda konuğa teşekkür konuşmasını Mizalle Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Saraç yaptı.

Şıklığına önem veren, kendinden emin ve güçlü kadınlardan esinlenerek hazırlanan ve 2019/20 Sonbahar Kış sezonunda moda severlerle buluşacak olan “Gamze Özçelik X Mizalle” koleksiyonunda; etnik figürler, çiçek ve hayvan desenleriyle bezenmiş elbiseler, kimono, kaftan, trençkot ve giy çık parçalar bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.