Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Gazino ''Yeni''den Doğuyor...

İstanbul eğlence hayatında özlenen gazino kültürünü yeniden yaşatmaya hazırlanan YENİ, 'Gazino yeniden doğuyor'' mottosu ile Maslak 1453'te açılıyor.

Yaklaşık bir buçuk aylık hummalı bir hazırlık sürecinin ardından 1 Şubat akşamı Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy ve Türk Müziğinin kilometre taşlarından Selami Şahin'in muhteşem sahne performansları ile kapılarını müzikseverlere açacak olan YENİ, eğlence dünyasına yepyeni bir soluk getirecek. 

Açılış öncesi basın mensuplarına açıklamalar yapan mekanın sahibi Serhat Gür,  heyecanını basın mensupları ile paylaştı. Uzun yıllar Garden74 ve Mori Restaurant'tın işletmeciliğini başarı ile üstlendikten sonra hayallerinin projesine start vererek tüm dikkatleri üzerine çeken Gür, ''Özlenen eğlence anlayışı ile yenilikleri bir araya getirmek için yola çıktık. 1500 metrekarelik nezih ve ferah bir mekanda vereceğimiz üst düzey hizmeti kusursuz kılmak üzere yaklaşık bir buçuk aydır gece gündüz demeden çalışıyoruz. Öyle ki; fix mönülerimize Kars Kazı gibi yöresel lezzetlerle yepyeni dokunuşlar yaptık. Vizyonumuz yeni, vitrinimiz yeni... 135 kişilik dev bir kadro ile hizmet vereceğiz. Sorumluluklarımızın farkındayız. İddialıyız.'' sözleri ile YENİ'nin sahne sanatları ve sanat dünyası için aynı zamanda bir vizyon projesi olduğunu dile getirdi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.