Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

Geleneği Bozmadı Yalın Ayak Dans Etti

Türk müziğinin sevilen seslerinden Candan Erçetin, Kerki-Solfej ile birlikte güneye indi. Hatay, Adana ve Gaziantep’te sahneye çıkan sevilen sanatçı, sesi ve danslarıyla hayranlarını yine büyüledi.

Konserlerinde yine geleneği bozmayarak yalın ayak dans eden başarılı sanatçı, deneyimli orkestrası ve bitmeyen sahne enerjisiyle en sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser için hazırladığı özel repertuarıyla gönülleri fetheden Candan Erçetin, dinleyicilere yine unutulmaz anlar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
Candan Erçetin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.