Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Gizem’in “Aşk Uykusu” Çıktı

Sony Music Türkiye, Türk pop müziğine yeni bir isim daha kazandırdı.Mamut Tuncer’in kızı olan Gizem’in yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalıştığı dört yeni şarkı ve bir yeni versiyonun ilk EP’si ‘Aşk Uykusu’ dün dinleyicilerle buluştu.

Albümün prodüktörlüğünü Ayla Çelik ve Erhan Bayrak birlikte üstlendi. EP’de Ayla Çelik, Ersay Üner, Murat Güneş gibi isimlerinde şarkıları yer alırken, müzik direktörlüğünüde Erhan Bayrak yaptı.

Albümün fotoğrafları için Nihat Odabaşı’nın objektifinin karşısına geçen Gizem, ilk klibinde de yine usta isim Nihat Odabaşı ile birlikte çalıştı. Bir Ersay Üner şarkısı olan 'Ayrılık Zamanı'nı kliplendiren Gizem’in klip çekimleri Şile’de yaklaşık 16 saatte tamamlandı. Gizem’e klipte model ve oyuncu Furkan Özyılmaz eşlik etti.

Gizem ilk albümü 'Aşk Uykusu'nu; “Heyecanımı tarif edebilmem imkansız. Kendimi dünyanın en şanslı kızı olarak görüyorum. Ayla Çelik ve Erhan Bayrak benim ikinci konservatuarım. İkisi de hikayemi baştan yazdılar, varlıklarıyla bile bana güç verdiler. Nihat Odabaşı beni kamera ile ilk kez tanıştırdı, birikimiyle kendisine hayran kaldım. Tabii benimle yeteneğini paylaşan, kızı olmaktan ve soyadını taşımaktan gurur duyduğum babam Mahmut Tuncer ile bana benden çok inanan annem Işıl Tuncer. İyi ki hepsi hayatımdalar ve iyi ki ‘Aşk Uykusu’ hepsinden izler taşıyor. Umarım müzikseverler de bu heyecanımı benimle paylaşırlar” sözleri ile anlattı.

Gizem Kimdir?

Sanatçı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer’in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum’da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda Kerem Alışık’tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde Tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan’dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu. Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü’nü kazanan Gizem; Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer’le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca Mahmut Tuncer’e sahnede eşlik etti.


 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.