Güzel Oyuncu Kendisini Doğaya Adadı

2017'nin Eylül ayında Ünlü İşletmeci Kemal Ekmekçi ile dünya evine giren başarılı ve güzel oyuncu Gizem Karaca doğa ile iç içe bir hayat sürüyor. Ünlü oyuncu evlendikten sonra İzmir yerleşti ve doğa ile iç içe bir hayatı benimseyen güzel oyuncu Karaca, evinin bahçesine sebze-meyve ekti.Ünlü oyuncu topladığı meyve ve sebzeleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü İşletmeci Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra kariyerine devam eden güzel oyuncu aynı zamanda organik tarımlada ilgilenerek doğa ile bir hayat tarzını benimsedi.

Yeni tip koronavirüs(Covid-19) salgını nedeniyle evine kapanan güzel oyuncu kendisini bahçe işlerine vererek evinin bahçesine ektiği sebze ve meyvelerle vakit geçiriyor. Güzel oyuncu, evinin bahçesinden topladığı meyve ve sebzeleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.