Öne Çıkanlar terörist MSB gündem başlıkları enflasyon cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan

Güzel Oyuncunun Yıldızı Yükseliyor

Son dönemde oynadığı 'Kimse Bilmez' dizisindeki performansı ve güzelliğiyle yıldızı parlayan genç oyuncu Beran Özel, katıldığı davetlerde güzelliği ve düzgün fiziği ile de büyük beğeni topluyor. İstanbul Moda Haftası kapsamı boyunca katıldığı defilelerde güzelliğinin yanı sıra fiziğiyle de moda tasarımcılarının da dikkatini çekti. Gelecek yeni sezon moda haftasında podyumda yürüme teklifi bile alan Özel'in gün geçtikçe sosyal medya hesabında yabancı hayranları tarafından da büyük ilgi görüyor.


Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı "7. Koğuştaki Mucize" adlı filmin galasına da katılan Beran Özel, orada da şıklığı ile tam not almıştı.

Cambridge'li Güzel, Katıldığı Davetlerde Büyük Beğeni Topluyor..

Henüz 21 yaşında olan başarılı oyuncu Beran Özel, Cambridge Görsel ve Sahne Sanatları Okulu’nda oyunculuk eğitimi almış ve okuduğu dönemde İngiltere’deki çok köklü ve kraliyet akademisi olan Royal Academy of Dramatic Arts’ın (RADA) düzenlediği ‘RADA Shakespeare Ödülleri’nde sahnelediği oyunuyla bronze ödül kazanmış. Türk tiyatrosunun, dizi ve sinema filmlerinin usta oyuncusu İpek Bilgin'den oyunculuk eğitimi de alan Özel, işine duyduğu azmi ve heyecanı her geçen gün daha çok çalışarak hep yüksek tuttuğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.