Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Hande Soral & İsmail Demirci Çifti Mediamarkt’ta ‘Şahane Cuma’yı Başlattı

Ünlü oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci, her yıl heyecanla beklenen MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ indirimlerini brandayı yırtarak başlattı. ‘Şahane Cuma’ indirimlerinden yararlanmak için Metropol İstanbul MediaMarkt mağazasına gelen ünlü çift, elektrik süpürgesinden çay/kahve makinesine, televizyondan mutfak robotuna kadar birçok ürün satın aldı.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yıl heyecanla beklenen ‘Şahane Cuma’yı, yılın bu yoğun alışveriş döneminde mağazalardaki kalabalığı hafifletmek adına 23 Kasım Pazartesi gününden başlattı.

Ünlü oyuncu çift Hande Soral ve İsmail Demirci de MediaMarkt’ın ‘Şahane Cuma’ indirimlerini kaçırmadı. Kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19’a karşı tüm önlem ve tedbirler alınmış olarak gerçekleşen MediaMarkt ‘Şahane Cuma’ indirimleri, ünlü çiftin brandayı yırtmasıyla başladı.

Pandemi nedeniyle kedileri Kar ve köpekleri Ceku ile zamanlarının çoğunu evde geçirdiklerini söyleyen Hande Soral & İsmail Demirci çifti, Metropol İstanbul MediaMarkt mağazasından elektrik süpürgesi, çay-kahve makinesi, televizyon ve mutfak robotu satın aldılar.

Uzun zamandır indirim günlerini beklediklerini söyleyen Hande Soral, “Pandemi dönemini işler dışında neredeyse evde geçirdik. Evde kedimiz ve köpeğimiz var, onlarla çok keyifli vakit geçiriyoruz, oyunlar oynuyoruz. Bol bol yemek yapıyoruz. Kendimizi temizliğe de verdik tabii, kedi ve köpek olunca sürekli süpürmek gerekiyor. O nedenle en çok istediğim şey elektrik süpürgesiydi. Almak için Şahane Cuma’yı bekliyordum, indirimler başlayınca ilk onu aldım. Evimizin eksiklerini tamamlamaya geldik. İsmail tost konusunda çok hassas. Tost makinesi baktık. Tost makinesi eksiğini pandeminin başından beri hissediyoruz. Bir türlü istediğimiz tost makinesini bulamamıştı ama burada bulduk. Ben de Adana’ya gidiyorum bir hafta sonra dizi çekimleri için… Mesafeler dışında her şey yolunda ” dedi.

Pandemi nedeniyle özellikle hava temizleme ürünlerini gözüne kestirdiğini söyleyen İsmail Demirci “İkimiz de alışverişi çok seviyoruz. Alışveriş yapmayı genelde erkekler sevmez onun için söylüyorum ben çok seviyorum. Fırsat buldukça da birlikte alışverişe çıkıyoruz. Elektronik konusu bende, tasarım ve ihtiyaç listesi Hande’de. Evdeki temiz hava çok önemli bu dönemde. İç hava kalitesini artırmak için ben de hava temizleme ürünü seçtik. Hande de ben de kahveyi çok seviyoruz. Ancak ben Karadeniz dizisinde oynadığım için bir süredir Ordu’dayım, Ordu çok güzel bir şehir bu arada, ülkemizin her tarafı çok güzel. Dolayısıyla çaya da alıştım. Hem kahve hem çay keyfimiz için çay/kahve makinesi aldık. Bir de oyun tutkunuyum, satışa sunulmasını beklediğim son model bir oyun konsolu vardı, indirimde onu da kaçırmadım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.