Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Funda Arar milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin

Haremlique İstanbul’dan Yeni Yıl Kutlaması

Gelenekselleşen Haremlique Istanbul Yeni Yıl Daveti Caroline N. Koç ve N. Banu Yentür ev sahipliğinde gerçekleşti.

Caroline N. Koç ve N. Banu Yentür’ün 12 yıl önce kurduğu ev tekstil ve dekorasyon ürünleri markası Haremlique Istanbul’un yeni yıl daveti cemiyet, sanat ve iş dünyasından önde gelen isimlerin katılımıyla Zorlu Center’daki mağazasında düzenlendi.

En yeni koleksiyonların davetlilerin beğenisine sunulduğu mağaza, özel detaylarla süslenerek etkileyici bir atmosfere büründü. Hayali bir bahçenin yer aldığı dekorasyonda mağazayı çevreleyen bitkiler, kuş figürleri ve göz alıcı desenlere sahip kumaşlar dikkat çekti.

Kız öğrencilerin eğitimine destek

Türkiye Eğitim Vakfı ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında, davet boyunca gerçekleşen alışveriş tutarının yüzde 5’i TEV Mustafa V. Koç Burs Fonu’na bağışlandı. Aralık ayı boyunca Zorlu Center mağazasından yapılacak tüm alışverişlerde tutarın yüzde 5’i kız öğrencilerin eğitime destek olan bu fona aktarılmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.