Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Huğlu'dan Diriliş Ertuğul'a Hediye

Birçok ünlü işadamı ve siyasi isme yaptığı üstün el işçiliği tüfeklerle ve son dönemde uluslararası platformda başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Diriliş dizisinin Ertuğrul karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan için, tüfek üretti.



Uzun süreli emek gerektiren ustalıkla imal edilen tüfek Düzyatan’a, Kooperatif Başkanı Naci Tanık ve AVFEST Dergisi imtiyaz sahibi Tuna Güzelyurt tarafından basın toplantısı ile takdim edilecek. Başarılı oyuncu Düzyatan, memnuniyet duyduğu bu çok özel armağan için, Başkan TANIK’a ve GÜZELYURT’a teşekkürlerini iletti.



Tüfeğin son hali Başkan Tanık ve Güzelyurt’un istişare ederek birlikte belirledikleri tarihte, Düzyatan’a takdim esnasında yapılacak basın toplantısında gösterilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.