Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Hülya Avşar'dan Selfi Filmi İçin Özel Röportaj

Hülya Avşar, 27 Nisan Cuma günü vizyona girecek Selfi filmi için kendi YouTube sayfasına özel röportaj yaptı.

1) Siz olsanız böyle bir filme gider misiniz ?

Ben? Deli miyim ben ya! Ne işim var benim Hülya Avşar’ın filminde. Allah Allah ya işim gücüm yok ona mı gideceğim? (Gülüyor) Siz bilirsiniz. Gidenler ile gitmeyenler arasındaki farkı görürüz dermişim.

2) Filmi neden yaptınız?

Kendimi halka açıyorum.

3) Ne kadar sürdü?

2.5 yıl sürdü. Ayrıca bu afişi de filmi yazmaya başlamadan önce çekmiştim. Yani afiş filmden de önce oldu.

4) Ne anlatıyorsunuz?

Söylemem. Ama gerçekten farkındalığı olan kişiler daha doğrusu alt yazıyı okuyanlar baş ucu filmi olarak görebilirler. Ama alt yazıyı okuyamayanlar eğlenecekler ve çıkışta da kendi psikolojilerine göre yorum yapacaklardır. Alt yazıyı okuyanlar, hayat ile ilgili naçizane bir şeyler alabilirler.

5) Afiş ne anlatıyor?

Hiçbir şey

6) Tepkilerden korktunuz mu?

Tepki ? Ben mi? Hayır korkmadım, düşünmedim bile. Niye garip bir şey mi var?

Bu filmi çekerken aslında en ağrıma giden şey, meğer yıllarca oyunculuk yapmış olmakve ses sanatçısı olmak hiçbir işe yaramıyormuş çünkü bütün oynadığım filmlerime ve bütün söylediğim şarkılarıma telif hakkı ödedim. Şaka gibi!

Tabi ki 90 dakikaya hayatımı sığdıramadım, onu sadece şöyle bir yaladım.

Filmin şarkısının sözleri hayat felsefem; Sevmek, gülmek, mutlu olmak ibadettir. Bunun aksini yapmak yani sevmemek, gülmemek, mutlu olmamak ihanettir.

7) Sizce izlenir mi?

Aklı olan izler (Gülüyor)

Allah Allah Hülya Avşar’ın yazdığı, çektiği, montajladığı, kurguladığı film banane ya, hiç uğraşamam Hülya Avşar ile şimdi öyle diyorlardır dimi (Gülüyor) Siz bilirsiniz. Sonra pişman olmayın!

8) Adı neden Selfi?

Aslında adını sen buldun Serkancım, benimde hoşuma gitti koyduk. Bana biraz adı demode geliyor şimdi ama olsun. Selfi yani öz çekim kendimiz yaptık ya yazdık, çizdik, oynadık, oynattık.

9) Gala yapmayı düşünüyor musunuz?

Düşünmüyorum çünkü galaların sadece yük olduğunu düşünüyorum. Oradan objektif sonuçlar çıktığını sanmıyorum . Gereksiz bir muhabbet gibi geliyor. Özel gösterimde yapmayacağım, isteyen gidip sinemada seyretsin. Birkişi bir kişidir. Ben zaten hayatımda her şeyi bir kişi için yaparım, eğer iyi bir şey yapıyorsam o bir kişi olur yüz bin kişi. Seyreden de seyretmeyen de başımızın üstünde.

10) Filmde objektif misiniz?

Filmde objektif miyim? Oo güzel soru. Objektif olmayacağım bir şey için bu kadar zaman harcar mıyım sence. Ben genelde objektif olduğumu düşünüyorum.

11) Film çekmeye devam edecek misiniz?

Hayatımın hepsini 90 dakika da anlattım ama detaylara giremedim, 90 dakika yetmedi tabi. O yüzden şimdi onların küçük küçük hikayelerini yazdım, güzel hikayeler çıktı. Onları da çekmeyi düşünüyorum. En azından telif hakkı yok.

12) Çok para harcadınız mı?

Hatırı sayılır bir şey oldu evet. En çok teliflere harcadım. Çok bozuldum bu işe. Bu kadar emek verdiğim filmlere, telif hakkı ödemek ne demek.

13) Filmde en çok kim var?

Tabi ki ben.

14)Sizden sonra?

Yine ben.

Bak filmi en az 80 kere falan seyrettim ama yine gidip seyrederim biliyor musun. Kendi filmim olduğu için değil gerçekten eğleniyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.