Hülya Koçyiğit: Çok Şükür Sağlığım Yerinde

Bodrum Geceleri konsepti ile Thor by Alkoçlar Exclusive Otel Bodrum'da sahneye çıkan Cenk Eren’in dinleyenleri arasında Hülya Koçyiğit’te vardı. Sağlık durumunun hayranları tarafından merak edildiği bugünler de Koçyiğit, “Çok şükür sağlığım yerinde. Ciğerlerimin tekrar eski işlevini yapar hale gelmesi için yürüyüş yapmam gerekiyor. Yüzmem gerekiyor. Ciğerlerimi tekrar genişletmem gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak bir şey” dedi.

Cenk Eren, Hülya Koçyiğit ve eşi Selim Soydan’ın yanı sıra Ender ve Gülşah Alkoçlar çifti ile de özel olarak ilgilendi. Koçyiğit’in elini öpen Eren, ''Sizi burada ağırlamak ne büyük bir şeref. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Bu gece bizi çok mutlu ettiniz. Türkiye'nin yetiştirdiği en özel sanatçılardan birisiniz ve burada olmanız benim için ayrıca bir gurur kaynağı. Harika görünüyorsunuz.'' ifadelerini kullandı.



Öte yandan Cenk Eren'in sahnesinin hemen öncesinde basın mensuplarının sorularını eşi Selim Soydan ile birlikte kol kola yanıtlayan Türk Sinemasının unutulmaz yıldızı Hülya Koçyiğit, kendilerine hoş geldiniz diyen muhabirlere ''Teşekkür ederiz çocuklar. Dün geldik yarında döneceğiz inşallah. Kısa bir tatil. Çocuklarımız bu oteli işletmeye başladığından beri ilk kez geliyoruz. Bir anlamda hayırlı olsun demeye geldik. Torba Bodrum'un en sik yerlerinden biri. Sizlerin de ayaklarınıza sağlık, asil sizler hoş geldiniz” dedi.

Koçyiğit, Amerika'da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumundaki gelişmeleri merak edenler için; ''Böylesine önemli bir ameliyat geçirmeden önce bir tek şey istedim. Benim için dualar edin dedim. Belki de dualar sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. O yüzden kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şükür sağlığım yerinde. Ciğerlerimin tekrar eski işlevini yapar hale gelmesi için yürüyüş yapmam gerekiyor. Yüzmem gerekiyor. Ciğerlerimi tekrar genişletmem gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak bir şey.'' açıklamasını yaptı.


Eren'e hemen hemen tüm şarkılarında eşlik ederek oldukça moralli ve neşeli bir görüntü çizen Koçyiğit, gece sonunda kendisi ile selfie çektirmek isteyen misafirlerin bu isteklerini de karşılıksız bırakmadı. Bir çok hayranı ile selfie yapan ve tebessümü yüzünden hiç eksik olmayan Hülya Koçyiğit, bu görüntüsü ile kendisini seven herkesi mutlu etti.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.