Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı meclis

İrem Derici Şarkılarıyla Emaar’da Müzik Şöleni Verdi

Türk pop müziğinin sevilen yıldızı İrem Derici, dün akşam İstanbul’un en büyük yaşam ve alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi’nde verdiği konserle dinleyicilerini mest etti.


450 mağazası, büyük kapalı akvaryumu ve 15 salonlu Cinemaximum Gold Class sinemasıyla İstanbul’un en büyük alışveriş merkezi Emaar bünyesinde bulunan Hayal Kahvesi, dün akşam Türk pop müziğinin en başarılı temsilcileri arasında yer alan İrem Derici’yi ağırladı.


Dinamizmi ve romantik şarkılarıyla sevilen şarkıcı İrem Derici, “Acemi Balık”, “Ben Tek Siz Hepiniz”, “Aşkımız Olay Olacak” gibi birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra büyük beğeni toplayan son albümü “Mest Of”tan da sevilen parçalarıyla Emaar Hayal Kahvesi’nde dinleyicilerine müzik şöleni verdi.

Emaar Hayal Kahvesi’nde gerçekleşen konser öncesinde ünlü sanatçının hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Her zamanki enerjisi ve yeni besteleriyle müzik dünyasındaki saygın yerini koruyan sanatçı, iki saatten fazla sahne aldığı gecede birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz dakikalar yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
İrem Derici
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.