Öne Çıkanlar galatasaray rusya Covid19 Koronavirüs chp enflasyon terörist Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar AİLE bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan

Işıl Ve Rüştü Reçber Sevgililer Günü’nü Galeries Lafayette’de Kutladı!

Türkiye’nin en sevilen çiftlerinden Işıl-Rüştü Reçber, Sevgililer Günü öncesinde Galeries Lafayette’de sevenleri ile buluştu.

IR Savage Işıl Reçber parfümünü koku tutkunlarının beğenisine sunan Işıl Reçber, 11 Şubat Pazar günü Sevgililer Günü’ne özel imza etkinliğinde bu muhteşem kokular ile herkesi büyüledi.

Işıl Reçber, kendi imzasını taşıyan ve çok özel notalar içeren IR Savage Işıl Reçber koku ailesini Sevgililer Günü öncesi Galeries Lafayette bünyesinde parfüm severlerin beğenisine sundu. 11 Şubat Pazar günü gerçekleşen imza günü ile Reçber çiftinin şişesini imzaladığı IR Savage Işıl Reçber Kadın ve Erkek parfümü Sevgililer Günü’nün en özel hediyesi olacak.


Aşkını IR Savage Işıl Reçber’in büyülü kokuları ile taçlandırmak isteyen herkes Işıl Reçber imzalı parfümleri deneyimlemek üzere Galeries Lafayette’de buluştu.


Işıl Reçber tarafından yaratılan yepyeni parfüm serisi yalnızca Demsa Group bünyesinde; Harvey Nichols ve Galeries Lafayette mağazalarında satışa sunuluyor. Bu özel seri kadın ve erkek parfümlerinin yanı sıra Eau De Cologne ile ilgi çekiyor.


Sofistike üst notalarında amber, orta notalarında safran ve sedir, alt notalarda ise hafif yasemin ve gri amber sunan Işıl Reçber kadın parfümü duyularınızı harekete geçirecek. Koleksiyonun Erkek parfümünde ise mistik ve etkileyici üst notalar aromatik bir kompozisyon oluşturuyor. Zarif kokusu ile dikkat çeken Eau De Cologne ise her an yanınızda taşıyabileceğiniz bir çiçek bahçesi ferahlığı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.