Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

İşte Türkiye'nin En Çok Konuşulan Kadını : Müge Anlı

Yayınlandığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olan ve Türk televizyon tarihinde artık bir fenomene dönüşen Müge Anlı’nın ekibiyle beraber hem hazırlayıp hemde sunduğu ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ programı Mart ayında da ekranların en çok konuşulan yaşam aktüel programı olmayı başardı.

Gündüz kuşağında yayınlanan yaşam aktüel programları içinde ayrı bir yeri olan ve son üç aydır en çok haberi yapılan yaşam aktüel programı olarak dikkat çeken ‘Müge Anlı İle Tatlı Sert’ hakkında yazılı basına 105 haber yansıdığı belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay televizyon programlarının basında çıkan haberlerinin takip edildiği araştırmaya göre, ikinci sırayı Nursel Ergin’in sunduğu ‘Nursel’in Evi’ adlı program 49 haberle alırken, hayata dair konuların konuşulduğu ‘Zahide Yetiş’le’ isimli programın ise 35 haberle üçüncü sırada yer aldığı tespit edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.