Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

İstMarina AVM’de Aleyna Tilki İzdihamı

Türk popunun parlayan yıldızı Aleyna Tilki, önceki gün İstMarina AVM’de unutulmaz bir konsere imza attı. Başarılı sanatçı, kendisini dinlemek için saatler öncesinde konser alanına gelen binlerce kişiye bitmeyen enerjisi ve rekorlar kıran şarkılarıyla unutulmaz bir gün yaşattı.


Kartal sahilde denize nazır konumda, açık alan ferahlığı ile kapalı alan konforunu bir arada sunan yeni nesil alışveriş merkezi İstMarina, pop müziğin parlayan yıldızı Aleyna Tilki'yi ağırladı.

Genç popçu Aleyna Tilki, hafta sonu İstMarina AVM'de verdiği konser ile kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gün yaşattı. Alanı tam kapasite dolduran binlerce müziksever keyif dolu konserde müzik ziyafeti yaşadılar.

Programına sevilen parçalarından 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile başlayan Aleyna Tilki, birbirinden hit şarkılarıyla iz bırakan bir performansa imza attı. Konser boyunca muhteşem dansları ve sahne şovlarıyla göz dolduran Tilki, 7’den 70’e her yaş grubundan seyircinin olduğu konserde salonu dolduran binlerce kişiyi bir kez daha sesine ve kendisine hayran bıraktı.

Müzik listelerinde rekorlar kıran ‘Sen Olsan Bari’, ‘Cevapsız Çınlama’ ‘Yalnız Çiçek’ ve ‘Dipsiz Kuyu’yu İstMarina AVM izleyicileri ile hep bir ağızdan söyleyen Aleyna Tilki 1 saate yakın sahnede kalarak şarkılarıyla doyasıya eğlendirdi.


DÜNYADA EN ÇOK DİNLENEN 30’UNCU ŞARKI OLDU

'O sen olsan bari' isimli parçanın YouTube listelerinde dünyada en çok dinlenen 30'uncu şarkı olduğuna dikkat çeken Aleyna Tilki "Hepiniz beni aynı anda sevip aynı anda içimdeki olgunluğu hissedip bana ‘Aleyna baba' dediniz. Bu başarıyı elde etmeme vesile olduğunuz için size minnet borçluyum" dedi.

AVM konserlerinin sıcak atmosferini çok sevdiğini belirlen genç şarkıcı, “AVM'deki konserlerimi çok seviyorum. Biz bize oluyoruz o yüzden çok samimi buluyorum. Ama birbirimize doymuyoruz, tadımlık oluyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.