Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan Kuşadası Belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Jessica May: "Bir Çok Kadın Gibi Ben De Ön Yargı İle Karşılanıyorum"

Brezilyalı oyuncu Jessica May, “Kadınların iş hayatındaki başarıları ve yoğunluklarına rağmen evindeki işleri de aksatmamaları başlı başına bir başarı bence” dedi. 

Yeni nesilin yetenekli isimlerinden Brezilyalı oyuncu Jessica May, MAG Mart sayısı için özel açıklamalarda bulundu.

Kendisinin de bir çok kadın gibi ön yargı ile karşılandığını vurgulayan güzel oyuncu Jessica May, “ Beni daha tanımadan, sette dayanıklılık gerektirecek sahneleri zayıflığımdan dolayı beceremeyeceğimi düşünenler çıkabiliyor. Ama bilmiyorlar ki Brezilya’daki çiftliğimde traktör bile kullanıyorum. Yabancı olduğumdan sahneleri ezberleyemeyeceğimi düşünenler çıkıyor. Günün sonunda çoğunluklar sahnelerimi ezberlemiş oluyorum ve problem yaşamadan bitiriyoruz” diye konuştu. Kadınlar Günü mesajını da ileten başarılı oyuncu, “Her zaman ne yapıyorsanız en iyisini yapın ve hep mutlu yaşamaya çalışın. Çünkü özellikle çalışkan kadınlar mutlu yaşamayı fazlasıyla hak ediyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.