Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Übeyd Adıyaman

Kaküllü Saçlar Yıldız Tilbe'yi Gençleştirdi

Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı.

''ON SEKİZ YAŞINDAYMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ''

Yaklaşık iki bin beş yüz kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda hayranlarına sürpriz yaparak sahneye yeni imajı kakül saçlarıyla çıkan Yıldız Tilbe, '' Kaküllerimi nasıl buldunuz. Yeni imajımla kendimi 18 yaşındaymışım gibi hissediyorum '' sözleriyle etkinlik alanını dolduran sevenlerine tebessüm ettirerek programına başladı. Repertuvarında yer verdiği duygusal parçaları peş peşe seslendirerek Jolly Joker Vadistanbul' da romantik rüzgarlar estiren ünlü sanatçı, hemen her şarkıda kendisine eşlik eden binlerce müziksevere uzun süre hafızalarından silinmeyecek muhteşem bir gece yaşattı.


Sahnedeki danslarıyla harika bir performansa imza atan Tilbe, konserinin sonlarına doğru yaklaşırken dinleyicilerine oyun havaları söyleyerek konser alanını dolduran sevenlerinin coşkusunu ikiye katladı. Yaklaşık iki buçuk saat boyunca başarılı bir şekilde şarkılarını seslendiren Yıldız Tilbe, programını "Delikanlım" parçası ile sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.