Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kalbimizde Yer Etmiş Türküler, Çiğdem Özcan’ın Sesiyle Yeniden Hayat Buluyor

Çiğdem Özcan’ın yeni albümü ‘’Gönül Türküleri’’ Öncü Müzik etiketi ile 21 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl ilk kez “İstanbul’u Sevmişim” adlı albümü ile müzik severerle buluşan Çiğdem Özcan’ın yeni albümü ‘’Gönül Türküleri’’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Daha önce birçok sanatçı tarafından seslendirilen türkülerin yer aldığı albümde türküler Özcan’nın sesi ile alışılmışın dışında modern soundlarıyla adından söz ettirecek.




“Bir Fırtına Tuttu Bizi”, “Bülbülüm Altın Kafeste” gibi yıllardan beri ağızan düşmeyen türkülerin yer aldığı albümün düzenlemeleri Altuğ Akınsel’e, kayıtları ise Cem Arapkirlioğlu’na ait. Albümün ilk klip çalışması Koray Erçelebi yönetmenliğinde ‘’Bir Fırtına Tuttu Bizi’’ şarkısına çekildi.


Hit Entertainment Group ve Spotlight İstanbul’un medya sponsorluğunu üstlendiği, Öncü Müzik’in son projesi, Çiğdem Özcan’ın sesi ile ‘’Gönül Türküleri’’ adıyla 21 Nisan’da tüm dijital platformlarda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.