Karadeniz’de Sıla Rüzgarı

İstanbul konserinde yeni şarkıları ve performansıyla yine çok beğenilen Sıla, Karadeniz’de. Başarılı sanatçı, Trabzon, Ordu ve Samsun’da hayranlarıyla buluşacak.

Sıla, Kerki ve Solfej ile gerçekleştirdiği Türkiye turnesi kapsamında Karadenizlilerle bir araya gelecek. Mini Karadeniz turnesine 13 Mart’ta Trabzon’dan başlayacak olan Sıla, daha sonra sırasıyla Ordu ve Samsun’da sahneye çıkacak. Sıla konserlerinde dillerden düşmeyen ve artık klasikleşen eski şarkılarının yanı sıra, kısa sürede ezberlenen yeni albümündeki şarkılarını da seslendirecek. Biletix üzerinden satışa sunulan biletlere hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Sıla, her konserinde olduğu gibi yine performansıyla göz dolduracak.


13 Mart 2019 Çarşamba Trabzon Yalı Park Otel

15 Mart 2019 Cuma Odu Gardenya

16 Mart 2019 Cumartesi Sheraton Grand Samsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.