Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi kuşadası recep tayyip erdoğan Kuşadası Belediyesi HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk yapı kredi operasyon

Kaya Artemis’te Rüya Gibi Yılbaşı Gecesi

Türk Sanat Müziği’nin dev ismi Muazzez Ersoy, yılbaşı gecesi Kıbrıs Kaya Artemis’te sahne aldı. Güçlü sesi ve yorumuyla 2 saat boyunca otel misafirlerine unutulmaz bir nostaljik ve eğlenceli yılbaşı gecesi yaşattı.

Onursal yılbaşı gecesi…

2018’e Kaya Artemis’te giren misafirler arasında Doğan Holding’in Onursal Başkanı Aydın Doğan, Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar ve Kaya Holding Onursal Başkanı Burhanettin Kaya’da yer aldı.

Türk Sanat Müziği’nin en sevilen ezgilerini misafirler ile birlikte seslendiren Ersoy, duygusal ve hareketli parçalarda gösterdiği sahne performansıyla yılbaşı gecesinde izlemeye gelen misafirleri kendisine hayran bıraktı.

Bir sıra sahneden inerek Aydın Doğan ve Cavit Çağlar’ın yanına gelen Ersoy birlikte şarkı seslendirdi ayrıca misafirleri kırmayan sevilen sanatçı gelen istek parçaları da seslendirdi.

2017 gidiyor, 2018’ az bir zaman kaldı…

Güçlü ses yeni yıla sayılı dakikalar kala; yeni yıl için dileklerini şu şekilde açıkladı;

“Şurada az bir zaman kaldı, 2017 gidiyor, 2018 geliyor… 217 ‘de üzüldüğümüz zamanlar oldu, güldüğümüz zamanlar da olduğu gibi… Ama bütün kalbimle temenni ederim ki tüm insanlığın ve tüm ulusumuzun yüzü gülsün ve daima gülsün!

“Savaşların olmadığı, gözyaşların olmadığı, acı görüntülerin olmadığı, insanların sevdiklerini kaybetmediği güzel bir yıl olsun”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.