Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

Kenan Doğulu: Eğer Yeniden Olmazsa Bu Benim Vedamdır

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Kenan Doğulu, “Burada belki de son konserim. Eğer yeniden olmazsa, bu benim vedamdır” dedi.

Türk Pop Müziği’nin önemli seslerinden Kenan Doğulu önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeydi. Yaklaşık 3,5 saat süren konserinde Doğulu, sahne performansıyla dinleyicilerden tam not aldı.


Doğulu konserinde "Burada belki son konserim, 23 yıldır bu sahnede şarkı söylüyorum, ilk günden beri burası benim için çok özel. Eğer yeniden olmazsa bu benim vedamdır, benim için Harbiye’nin belki de son konserine hoş geldiniz" açıklamasında bulundu.


Kenan Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında kardeşi Ozan Doğulu, yengesi Ece Doğulu ve kayınvalidesi Ayla Saat’in yanı sıra Beyza Şekerci, Engin Hepileri, Gözde Kansu, İpek-Ömer Faruk Sorak, Hande-Murat Başoğlu gibi ünlü isimler de vardı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.