Öne Çıkanlar kosgeb çin çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu 2023 yılında kaç çift evlendi Samet Güdük vefat mı etti

Kıratlı ve Özkol Ailesinin Dillere Destan Düğünü

Kıratlı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıratlı’nın oğlu Yunus ile Özkol Plaket’in sahibi iş adamı Yılmaz Özkol’un kızı Ezgi Dedeman Otel’de düzenlenen dillere destan bir düğünle dünya evine girdi.



Kıratlı ve Özkol ailelerinin düğünü 2017 yılına damgasını vurdu. Kıratlı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıratlı ve Tülay Kıratlı çiftinin biricik oğlu şirket CEO’su Yunus ile Gaziantep’in önde gelen firmalarından birisi olan Özkol Plaket’in sahibi Yılmaz Özkol ve Nuray Özkol çiftinin biricik kızları Ezgi Özkol Dedeman otelde düzenlenen dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne CHP eski Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy ile çok sayıda davetli katıldı.



Gaziantep Folklor Kulübü üyeleri Yunus ve Ezgiyi güzel günlerinde yalnız bırakmazken son dönemlerde Gaziantep’te gerçekleştirilen en muhteşem düğün olma ünvanını kazandı. Gaziantep Folklor Derneği başkan ve üyeleri genç çifte düğün boyunca eşlik ederek Anadolu’nun birçok yöresine ait halkoyunlarıyla dünya klasiklerinden bir birinden güzel dansları sergiledi. Gaziantep’in önde gelen folklor üstatlarından olan Tülay ve Osman çifti de oğullarının düğününde bir birinden güzel gösteriyi sahneleyerek dillere destan düğüne farklı bir boyut kazandırdılar. Gecenin geç saatlerine kadar konukların gönüllerince eğlendiği Yunus ve Ezgi Kıratlı çiftinin düğünü 2017’ye damgasını vuracak düğünler arasındaki yerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.