Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Kent Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Kırk Yıllık Dostluk Akrabalığı Dönüştü

Ebru Gündeş’in sahne saldığı düğün iş, sanat ve siyaset dünyasını biraraya getirdi. Nejdet Ulucan ve Ahmet Erkesim'in  40 yıllık dostlukları çocuklarının evliliği ile akrabalığa dönüştü.

Gülperi-Nejdet Ulucan çiftinin Akademisyen kızı Dilek Ulucan (28) ile Kent Mobilya’nın sahipleri Emine –Ahmet Erkesim’in Avukat oğlu Berke Erkesim (28) dün gece Four Seasons Otel’de mutluluğa imza atarak muhteşem bir düğün ile evlendi. Genç çiftin babaları kırk yıllık dost olan Ulucan ve Erkesim Ailesi, çocuklarının düğününde bu dostluğu akrabalığa dönüştürürken duygusal anlar yaşadılar.

Gelin Dilek (Ulucan) Erkesim Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik içinde kuğu gibi süzülürken, damat Berke Erkesim, Levon Kordonciyan imzalı damatlık tercih etti.  Dillere destan gerçekleşen nikah töreninde genç çiftin şahitliğini birbirinden ünlü isimlerden; Ali Şen, Hikmet Çetin,  Mehmet Ağar, Selami Türker ve Cavit Çağlar yaptı.

Four Seasons Otel’de gerçekleşen muhteşem düğün töreni önce kokteyl daha sonra yemek alanına geçilerek nikah töreni yapıldı. Nikah törenin ardından ailelerin yöresel halk oyunu şovlarının ardından yemeğe geçildi. Genç çift ilk dansın ardından salonda misafirlere hoş geldin merasiminin ardından gecenin süprizi başarılı ses sanatçısı Ebru Gündeş sahne aldı. 

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş hasta olmasına rağmen hasta yatağından kalkarak Necdet Ulucan’ın kızının düğününde birbirinden güzel şarkıları ile konuklara muhteşem bir eğlence yaşattı. Genç çift düğünden sonra balayı için Puket ve Singapur tatiline çıkacaklar.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.