Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Kurtlar Vadisi 18 Yaşında

15 Ocak 2003 Türkiye'nin en iyi ve popüler dizileri arasında olan Kurtlar Vadisi  "Bu Bir Mafya Dizisidir" sloganıyla yayın hayatına girdi. Üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen milyonlarca insanın hala aklında olan Kurtlar Vadisi dizisi popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. 

Dizin başlamasından 18 yıl geçmesine rağmen  Kurtlar Vadisi  twitter'da gündeme oturmayı başardı. Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uyun ve Zafer Ergin gibi usta oyuncuları bir araya getiren efsane dizi Kurtlar Vadisi twitter'da gündeme oturarak hala unutulmadığını kanıtladı.

Kurtlar Vadisinin Konusu

Osman Sınav tarafından yaratılan ve tasarlanan mafya ve aksiyon türündeki Türk televizyon dizisidir. Aslan Akbey adında bir MİT ajanı silah, uyuşturucu, para, insan, kumar ve vergi kaçakçılığı yapan bir konseyin başında bulunan Mehmet Karahanlı adındaki baronun oğlunu küçük yaşta kaçırır. Adı Efe Karahanlı olan çocuğu daha sonradan yakın dostları olan Candan ailesine evlatlık verir. Candan ailesi çocuğa Ali Candan adını verir. Ali büyüyünce bir diplomat olur ancak Aslan Akbey'in denetimi altında sürekli ajanlık eğimi almaktadır. Daha sonra Aslan Akbey, Ali'nin bilmediği babasının başında bulunduğu konseyi yok etmesi için yüz ameliyatıyla onu değiştirerek öldü süsü verir ve Polat Alemdar kimliği ile mafyaya girmesini sağlar. Duran Emmi adında eski bir kabadayının yeğeni olarak mafyaya giren Polat Alemdar, Süleyman Çakır adında bir mafya babasının yakın dostu olarak mafyaya tam anlamıyla girer ve Çakır ile birlikte mafya aleminde isimlerini duyurmaya başlarlar. Çakır'ın sağ kolu Memati, Aslan Akbey'in Polat'ın yanına onu koruması için yerleştirdiği Abdülhey ve Duran Emminin sağ kolu Seyfo Dayı ve yeğeni Güllü Erhan ile birlikte bir ekip olurlar. Süleyman Çakır'ın pusuya düşürülüp ölmesinin ardından Polat Alemdar ve ekibi mafyayı bitirmek için birçok olayın içine girerler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.