Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Lara Fabian Rüzgarı Bir Kez Daha Esecek

Dünyaca ünlü yıldız Lara Fabian, Zorlu PSM’ de dün gece verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Türkiye ile arasında özel bir bağ olduğu ifaden eden Lara Fabian, dün gece Zorlu PSM’de sesi ve şarkılarıyla Türk hayranlarının içini ısıtan, büyülü bir performans sergiledi. İzleyicilerini "Merhaba İstanbul" diye selamlayan Fabian, kızına ve annesine ithafen yazdığı şarkıların hikâyelerini anlatırken duygulu anlar yaşadı.

Yoğun İlgi Sebebiyle Konser Sayısını 2’ye çıkardı
Yoğun ilgi sebebiyle konser sayısını 2’ye çıkaran Lara Fabian"I WillLoveAgain”, “Je’Taime” gibi gönüllerde taht kuran parçalarının yanı sıra yeni albümü "MaVie Dans La Tienne"den de şarkılar seslendirerek izleyicilere eşsiz bir gece yaşattı.
Biletleri günler öncesinden tükenen Fabian, bu akşam bir kez daha İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.
Geçen sene de Zorlu PSM’ de 3 gece üst üste kapalı gişe konser veren efsanevi sanatçı Lara Fabian,  izleyicileri bir kez daha büyüleyen sanatçının albümleri 20 milyon üzerinde satmıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.