Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Levent Yüksel'den Pop Arabesk Konser

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Vadistanbul'da sahne aldı. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.

Hemen hemen tüm şarkılarında başarılı sanatçıya yüzlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir düete imza attılar. Medcezir şarkısında bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan Yüksel, şarkının sonunda ''hiç bir gel git sizin kadar güzel değil. Hep gelin, hep böyle göz göze söyleyelim şarkılarımızı, hiç gitmeyin. İyi ki varsınız.'' ifadeleri ile dinleyicilere teşekkür etti.

"Doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturdu"
Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı. Doksanlı yıllara damgasını vuran “Onursuz Olmasın Aşk” adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde Medcezir şarkısına iki kez üst üste bis yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Levent Yüksel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.