Leyla Uluk Final Defilesinde Ayakta Alkışlandı

Moda dünyasının öncü marka ve tasarımcılarının yer aldığı Bursa Fashion Week’te ünlü moda tasarımcısı Leyla Uluk, ay yıldız tasarımlarıyla moda haftasına damga vurdu.

Ünlü moda tasarımcısı Leyla Uluk, Bursa Fashion Week’e özel 30 parçadan oluşturduğu koleksiyonunu moda severlerin beğenisine sundu. Özellikle pastel tonlarının ağırlıklı olduğu koleksiyon dikkat çekti. Bursa Fashion Week final defilesinde ünlü manken Ece Gürsel, Leyla Uluk’un özel hazırladığı ay yıldızlı tasarımı ile ayakta alkışlandı. Bursa Fashion Week final modacısı olarak sahneye çıkan Leyla Uluk, önümüzdeki günlerde yurt dışında farklı bir koleksiyonla ülkemi temsil edeceğim dedi.

“ÜNLÜ MODELLER PODYUMDA RÜZGAR GİBİ ESTİ”

Ünlü Koreograf Asil Çağıl’ın koreografisi ile Ece Gürsel baş mankenliğinde Miss Model Of Turkey 2011 Yağmur Ayaz, olmak üzere, Best Model Of Turkey 2018 Türkan Geyik, Best Model Of Turkey 2018 ikincisi Merih Öztürk, Best Model Kırgızistan 2014 kraliçesi Jenya Krivenko, Best Model Afrika 2017 Leena Shindondola, Miss Exlusive Of The World 2011 3.sü Açelya Kartal, Best Model Of Turkey 2011 3.sü Seviye İkbal Tulgar ve Özlem Karaoğlu, Ola Zaremba, Yasemin Yeniay, Melike Yalnız, Melissa Aslan, Özge Nur Ücel ve Simge Ünal gibi 35 model podyumda yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.