Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

Linet Panora AVM’de Coşturacak

Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Linet Panora AVM’de Başkentliler ile buluşacak. PanoraPark konserleri kapsamında sahne alacak olan Linet sevenlerini coşturacak.

İlk albümünü 10 yaşındayken yapan, sesi ve sahne performanslarıyla izleyenleri hayran bırakan sevilen şarkıcı Linet, 13 Eylül'de  Ankaralılar ile buluşacak.  PanoraPark konserleri kapsamında sahne alacak olan başarılı isim, birbirinden özel şarkılarını sevenleri için söyleyecek. Hadise, Serkan Kaya, Koray Avcı, Sertab Erener ve Hakan Altun gibi birçok başarılı ismi ağırlamış olan PanoraPark konserlerinin kapanışını yapacak olan Linet’i dinlemek isteyenlerin konserden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş yapması, çift kişilik davetiye kazanması için yeterli olacak.

PanoraPark konserlerinin yanı sıra Panora Teras konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM, Gökhan Türkmen, Simge ve Fettah Can gibi önemli isimlerden sonra; ücretsiz gerçekleşen konserlerin kapanışını 20 Eylül’de Derya Uluğ ile yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.