Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi

Linet Ve Rubato’dan Harbiye Çıkarması!..

Ülkemizin en güçlü yorumcularından Linet ve Türkiye'nin usta müzisyenleri Özer Arkun, Göksun Çavdar, Fatih Ahıskalı ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato birlikte ilk kez Harbiye Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak.

Uzun yıllardır farklı projelerde bir araya gelen Linet ve Rubato çok özel bir repertuvar ile dinleyicilerine ilk kez Harbiye Açıkhava sahnesinde eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

SÜRPRİZ DÜETLER BU KONSERDE!..

15 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek konserde başarılı sanatçılar; süpriz düetler ile müzikseverlere renkli ve unutulmaz bir gece yaşatacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.