Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Los Angeles’ta Raisa&Vanessa Rüzgarı

Dünyaca ünlü isimler stilini Raisa&Vanessa’yla yansıtmaya devam ediyor. 2017 yılından beri süren yurtdışı yolculuğunda dünyaca ünlü bir çok yıldızın tercihi olan Raisa&Vanessa, en son iHeart Radio Awards gecesinde Halsey ve Hailey Baldwin’in, Midnight Sun sinema filmi galasında ise  Bella Thorne’nin stilinin tamamlayıcısı oldu.

Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta gerçekleşen iHeart Radio Awards dünyaca ünlü isimleri bir araya topladı. Şıklık yarışının yaşandığı gecede iki ünlü isim Raisa&Vanessa’yı tercih etti. Giyim tarzını rahatlık üzerine kurduğunu, rahat hissettiği her kıyafetin üzerinde şık durduğunu sık sık dile getiren dünyaca ünlü model Haily Baldwin, geceye pırıl pırıl taşlardan oluşan şık bir pantolon veyine üzerine rahatlıktan vazgeçemeyereksiyah baskılı bir tişörtle katıldı. Dünyanın en seksi kadınlarından biri olarak anılan Baldwin, tarzını Raisa&Vanessa’nın büyük beğeni toplayan son  koleksiyonu Disco Knights’dan ışıltılı siyah bir kemerle tamamladı.

Gecede tarzıyla en çok konuşulan isimlerden birisi de Youtube’daki coverlarıyla sesini tüm dünyaya duyuran Halsey oldu. Raisa&Vanessa’nın yine son Disco Knights koleksiyonundan kaplan deseninden oluşan, taş baskıların kullanıldığı croptop ve etek takımıyla katılarak tarzını konuşturan Halsey, güzelliğiyle büyüledi. Sosyal medyada ödül gecesinden paylaştığı  fotoğrafıyla binlerce beğeni ve yorum alan müzik dünyasının asi kızı, gece boyunca en çok konuşulan isimlerden oldu.

Uzun süredir merakla beklenen sinema filmi Midnight Sun’ın galası da geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta birçok ünlü ismi bir araya getirdi. Midnight Sun filmindeki rolünden sıkça bahseden Bella Thorne gecenin ilgi odağı oldu. Dünyaya 6 yaşındaki başarılı oyunculuğuyla adını duyuran, iddiasını modellik ve şarkıcılıkta da devam ettiren Thorne, galada Raisa&Vanessa’nın Equinox koleksiyonundan pembe tonlarından oluşan, taş işlemeli elbisesiyle katıldı. Gece boyunca bakışları üzerinde toplayan başarılı oyuncu galanın en şık kadınları arasında gösterildi.

Raisa & Vanessa, Türkiye’’nin yanı sıra Los Angeles, Paris ve New York ülkelerinde de moda severlerle buluşmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.