Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon kurban bayramı

"Madonna ile Çalışmayı Çok İsterdim"

Influencer Ezgi Fındık, “Madonna ile çalışmayı çok isterdim. Çünkü çok ikonik bir kişiliği var. Makyaja ve modaya yön veren birisi” dedi.

Sosyal medyada paylaştığı makyaj videoları ile binlerce kişiye erişen Influencer Ezgi Fındık, kariyer yolculuğunu ve hedeflerini MAG okurları için anlattı. 

Makyaj tutkusunun küçük yaşlarda başladığını belirten başarılı Influencer, Makeup artisliği kariyerine dünyaca ünlü kozmetik markası ile çalışarak başladığını belirtti. Başlarda Influencer olmak gibi bir hayalinin olmadığını belirten Fındık, “Eskiden bu tarz bir meslek yoktu. Dört kız kardeş olarak moda bloğu kurduk. Makyaja daha fazla yönelmek istediğim için Instagram ve Youtube için içerik üretmeye başladım” diye konuştu.  Madonna ile çalışma hayalinin olduğunu belirten Ezgi Fındık, “ Madonna ile çalışmayı çok isterdim. Çünkü çok ikonik bir kişiliği var. Makyaja ve modaya yön veren birisi” dedi. Makyajda vazgeçilmezlerini de paylaşan ünlü makeup artisti, önerilerini e röportajında paylaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.