Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Magazin Dünyasının En Çok Konuşulan İsimleri Açıklandı

Ağustos ayında magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri belli oldu. Ağustos ayında magazin dünyasında en çok isimlerde zirveye kadınlar damga vururken sıralama; Demet Akalın, Aleyna Tilki ve Sibel Can olarak sıralandı. 

Interpress’in hazırlamış olduğu listeye göre vermiş olduğu konserlerin yanı sıra hakkında çıkan iddialar ve yapmış olduğu açıklamalarla Demet Akalın, geçtiğimiz ay en çok konuşulan ünlü isim olarak zirveye çıktı. Başarılı şarkıcı hakkında geçen ay yazılı basında 619 haber çıktığı tespit edildi. Listenin ikinci sırasında son zamanların en popüler isimlerinden olan Aleyna Tilki yer alırken, her yaptığı gündem olan genç şarkıcı ile ilgili yazılı basına 378 haber yansıdığı belirlendi. Geçtiğimiz ay en çok konuşulan ünlü isimlerin bulunduğu listenin üçüncü sırasında yine bir kadın sanatçı yer alırken, çekilen resimlerinin gündemi uzun süre meşgul etmesinin ardından, verdiği konserlerin yanı sıra oynayacağı yeni dizi ile de gündemde olan güzel sanatçı Sibel Can hakkında geçen ay yazılı basında 338 haber yer aldığı tespit edildi.
 

 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.