Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Kulp çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva 1 Nisan 2024 Gündem Özeti Opr. Dr. Şehvar Nefesoğlu

Marmara Park’ta Kalben Rüzgarı Esecek

Marmara Park Alışveriş Merkezi, 7 Mayıs’ta sevilen şarkıcı Kalben’i konuk edecek.Marmara Park’ın zemin katında düzenlenecek konserde Kalben, en güzel şarkılarını sevenleri için söyleyecek.


Gerçekleştirdiği etkinliklerle bahara keyif katmaya devam eden Marmara Park, bu kez sevilen şarkıcı Kalben’i müzikseverlerle buluşturuyor. 7 Mayıs Salı günü saat 17:00’da gerçekleşecek konserde Kalben; Sadece, Saçlar, Haydi Söyle, Sonsuza Kadar, Al Beni gibi birbirinden güzel şarkılarını Marmara Park ziyaretçileri için seslendirecek.


2014 yılında yalnızca gitarın eşlik ettiği “Sadece” şarkısının videosu, Türkiye Sofar Sounds videoları içerisinde tıklanma rekorları kıran Kalben, ilk albümünü 2016 yılında çıkardı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesi kazanan Kalben, 2017’de Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçısı Ödülü’ne layık görüldü. Genç şarkıcının ikinci albümü Sonsuza Kadar ise 2018 yılında müzikseverlerle buluştu.

Anahtar Kelimeler:
Kalben
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.