Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çalışanların birikim endişesi çanakkalede mülteci teknesi battı çanakkale ayvacık çankaya köşkü çankaya belediyesi başkan yardımcısı Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ istanbul

Megastar Tarkan Amerika’da Dinleyicileriyle Buluşacak

Megastar Tarkan, New York ve Los Angeles’ta ses getiren ve sevilen şarkılarını seslendirecek.

Tarkan’ın, Amerika konserlerinin tarihleri belli oldu. Tarkan, SM Production organizasyonuyla 2-3 Mart tarihlerinde New York’ta Manhattan Center Stüdyoları’nda bulunan Hammerstein konser salonunda, 5 Mart’ta ise Los Angeles’ta şehrin merkezinde yer alan, The Novo by Microsoft’ta sahne alacak.



Megastar’ın sahne alacağı Hammerstein konser salonu ve The Novo by Microsoft, dünyaca ünlü sanatçıların konser verdiği, Amerika’nın en önemli sahnelerinden biri. Bryan Adams’ın “Unplugged” albümünü kaydına ve Britney Spears’ın New York’taki ilk solo konserine, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Alan Parsons, Azealia Banks gibi dünyaca ünlü birçok sanatçının performansına ev sahipliği yapan, Amerika’nın prestijli sahneleri, şimdi de Megastar Tarkan’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.