Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika tsk çin transfer cumhurbaşkanı abd TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Saç dökülmesi tedavisinde ne gibi yöntemlere başvurulur

Meghan Trainor "No Excuses" ile Geri Döndü!

Grammy ödüllü şarkıcı ve söz yazarı Meghan Trainor’ın, hayranları tarafından merakla beklenen yeni single’ı “No Excuses” yayımlandı. “No Excuses”ın sözlerini JKash ve Andrew Wells ile birlikte kaleme alan Meghan Trainor, yapımcılığını ise Andrew Wells ile paylaştı. Çok yakında müzik marketlerde yerini alacak 3. stüdyo albümünü de yeni single’ı ile müjdeleyen sanatçı, şimdiden pek çok önemli müzik eleştirmeni tarafından tam not aldı.

Yazdığı şarkılarla kadınların gücünü vurgulayan Trainor; “Kadınların doğru olan her şey için ayakta durmalarını seviyorum. Biz kadınlar için güçlü bir marş yazmak istedim. Bazen insanlar 4 yıldır sadece bunu yaptığım için beni küçümseyerek konuşuyorlar; işte bu yüzden bu şarkıyı yazdım. Bu benim için “saygı”nın modern versiyonu. Hepsi eşitlik ve nazik olma ile ilgili.” sözleriyle yeni şarkısına dikkat çekti.

“No Excuses” single’ı ile aynı anda yayınlanan enerji dolu ve renkli sahnelerin yer aldığı yeni video klibin yönetmenliğini Colin Tilley üstlendi. Klipte, Meghan Trainor’un karizmatik ve özgüvenli duruşunun yanı sıra, yüksek enerjili sahneler de şarkının sözlerine hayat verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.