Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri süt ihracat tsk 14 Nisan 2024 Gündem Özeti

Melodi Elbirliler:" Sarı Bezle Bile Fotoğrafım Var"

Sosyal medyanın öne çıkan isimlerinden Melodi Elbirliler, “Evin her köşesinde fotoğraf çekilmiş bulundum sarı bezle bir fotoğrafım var” dedi. 

Melodi Elbirliler MAG özel röportajında dijital dünyayı be nasıl içerik ürettiğini anlattı. Vlogları ile çok fazla izleyiciye erişen başarılı isim, Pandemi sürecinde neler yaptığını da paylaştı. Uzaktan çalışma modelinin ofis hayatlarında birtakım düzenlemeleri getireceğini belirten Elbirliler, “Karantina döneminin takipçiler ile aramızdaki bağı güçlendirdiğini düşünüyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
FotoğrafMelodi Elbirliler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.