Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Merve Çalkan’ın "Çıkış Yolu"

Merve Çalkan, “Defter” ve “Gözlerin” çalışmalarının ardından yeni bir şarkıyla dinleyiciyle buluşuyor. Sony Music etiketiyle yayınlanan “Çıkış Yolu”nun sözleri Merve Çalkan, bestesi Merve Çalkan ve Suat Uğur Kır imzası taşıyor. Düzenlemesi ise yine Suat Uğur Kır’a ait.

“Çıkış Yolu”, melodisi ve sözleriyle insanı farklı dünyalara götürüyor. Neşesi ve melodisiyle melankolik sözlerini bastıran bir şarkı olan Çıkış Yolu, sözlerine kulak verdiğinde başka, melodisine kulak verdiğinde başka bir yolculuğa çıkarıyor.

Günaydın Burak yönetmenliğinde çekilen klipte ise Merve Çalkan bir sokak şarkıcısını canlandırıyor. Bu şarkının klip hikayesinde hep canlı renkleri ve Beyoğlu sokaklarını hayal ettiğini söyleyen sanatçı, bir sahil yürüyüşü esnasında şarkıyı defalarca dinlerken gözünü kapatarak bu klibi canlandırmış zihninde: “Bir sokak sanatçısı, sahne şarkıcısıymışçasına özenli ve süslü bir şekilde Beyoğlu sokaklarında, elinde mikrofonuyla geziyor, istediği bir yerde durup neşeli bir ruh halinde, keyif alarak şarkısı söylüyor.” Klibin çok öne çıkarmadığı sözlerine ithaf eden ufak bir hikaye de dönüyor; mutlu sonla tamamlanan.

Çıkış Yolu, tüm dijital platformlarda yerini alırken, stil danışmanlığını Kamer Oğur’un yaptığı ve Yiğit Ateş’in de rol aldığı klibi de Sony Music Youtube kanalında yayında.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.