Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Merve Özbey'e Nazar Değdi

Pop müziğin ünlü ismi Merve Özbey ve aranjör Erdem Kınay, İstanbul Anadolu Yakası'nın alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Akyaka Park AVM'ta muhteşem bir konser verdi.  

Şarkıları dillerden düşmeyen Merve Özbey ve ünlü müzisyen Erdem Kınay, Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen konserde büyük coşku yaşattı. Konser alanını hınca hınç dolduran hayranları iki ünlü ismi alkış ve çığlıklarla karşıladı. 

En sevilen şarkılarını Akyaka Park ziyaretçileri için seslendiren Merve Özbey, ev kazası geçirdiğini ve elini yaktığını söyleyerek “Nazar değdi, elim bir türlü iyileşmedi” dedi. 


Şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen Merve Özbey sahneden indikten sonra eğlence Erdem Kınay ile devam etti.

Anahtar Kelimeler:
Merve özbey
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.