Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Moda Dünyasının Ünlü İsimlerinden Girişimci Kadınlar İçin Özel Koleksiyon

Başak Dizer, Ceylan Atınç, Tuvana Büyükçınar, Zeynep Tosun gibi moda alanında öncü duruşlarıyla tanınan isimler Trendyol’un ‘Gelecek Kadınların’ programı için bir araya geldi. Ünlü isimlerin vazgeçemedikleri parçalarından esinle tasarladıkları koleksiyonun gelirleri ile binlerce kadının girişimcilik yolculuğuna destek olunması hedefleniyor.

Trendyol, KAGİDER (Türkiye Kadın Girişimciler Derneği) iş birliğinde girişimci kadınları desteklemek için hayata geçirdiği Gelecek Kadınların programı kapsamında Başak Dizer, Ceylan Atınç, Hande Can, Nur Bilen Yavuzer, Rachel Araz, Serra Türker, Yasemin Taciroğlu, Tuvana Büyükçınar ve Zeynep Tosun’un vazgeçemedikleri parçalardan esinlenerek özel bir koleksiyon tasarlandı. Koleksiyonun tanıtım çekimlerinde bu isimlerle birlikte Seda Domaniç ve Zeynep Üner de yer aldı.

‘Gelecek Kadınların Butiği’nde satışa sunulan koleksiyondaki özel parçaların gelirleri, Gelecek Kadınların programı kapsamında KAGİDER’e aktarılacak. Binlerce kadına girişimcilik ve e-ticaret eğitimleri verilerek girişimcilik yolculuklarına destek olunması hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.