Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

“Moda Tasarımcısı Olma Hayalleri İle Yola Çıkıp, On Sekiz Yaşında Kendimi Tiyatro Sahnesinde Buldum”

Gerek tiyatro sahnesinde gerekse ekranlarda hayat verdiği karakterle kendisini bize alıştıran fotoğrafını görünce sesinin kulaklarımıza dolduğu Neslihan Yeldan MAG Ağustos sayısına özel açıklamalarda bulundu.

"Moda tasarımcısı olma hayalleri ile yola çıkmış bir genç kızken, on sekiz yaşında kendimi tiyatro sahnesinde buldum ve bu yaşıma kadar da hiç inmedim" diyerek sözlerine başlayan Neslihan Yeldan "Ailemin beni, başka bir şehirde bizsiz yaşayamazsın, diyerek Ankara’ya göndermediği üniversitenin kapısını bile bilmiyorum, ama o dönüm noktası bana şimdiki kariyerimi getirdi. Ortaoyuncular, Kenter Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, BKM, Craft Tiyatro, Talimhane, Zorlu PSM gibi farklı tiyatro prodüksiyonlarında farklı deneyimler yaşadım. Hepsi bana yeni beceriler, bilgiler kattı ve hala yoluma devam ediyorum. Beni karşılayacak her yeni projede hala bir öğrenci gibi heyecanlanıyorum.”

Hayatımın en büyük bölümünün annelik olduğunu söyleyen Yeldan sözlerine şunları ekledi: "Oğlum Aslan, on üç yaşında. Doğduğundan beri bakıcısı olmadı ve son birkaç yıldır baba da bizimle değil. Annelik ilmek ilmek işlemeye çalıştığım, düzgün bir insan yetiştirmeye uğraştığım bir alan. Hemen her evresi hem çok zevkli hem de çok zor. Özellikle bekar anne olarak iki kat daha zor. Ama çıkan sonuç fena değil gibi; çok okuyan, terbiyeli, hümanist, özgür ruhlu bir oğlum var. Hayattaki ilk önceliğim her zaman o, onun mutluluğu ve sağlığı…"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.