Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE milli savunma bakanlığı

Mucize Doktor’un Beliz’i Hazal Türesan’dan Saç Totemi

Mucize Doktorlar‘da Beliz karakteriyle ilk kez karşımıza çıkan Hazal Türesan şimdilerde de Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinde Hannah karekterine hayat veriyor.


Duru güzelliğiyle Hazal Türesan bu hafta ALEM dergisi kapağıyla okuyucularıyla buluşurken Yazı İşleri Müdürü Ceylan Yeniacun Şimşek’e samimi açıklamalarda bulundu. 

“Bahardan yaza geçiş her zamankinden farklı oldu bu sene.”

Pandemi ile geçirdiğimiz yaz mevsiminde Türesan’ın neler yaptığını sorduk ve şu yanıtları aldık. “Pandeminin hepimiz için getirdiği kısıtlamalar ve zorunluluklar sebebiyle aslında zamanın akışı ve zamanla ilgili algımız değişti. Bu yüzden bahardan yaza geçiş her zamankinden farklı oldu bu sene. Normal akış içinde bakmaya, ilgilenmeye vakit bulamadığım şeylere odaklandım.” 

Hazal Türesan’ın oyunculuk hayali onu okuduğu bölümü bıraktıracak kadar fazla ki güzel oyuncu  heyecan dolu gözlerle oyunculuk serüveninin nasıl başladığını anlattı. “Benim oyunculuk serüvenim Ankara’da uluslararası ilişkiler okurken konservatuara gitme hayalleri kurmamla başladı. 23 yaşındaydım. Çok büyük bir heyecanla ve hayatta en çok yapmak istediğim şeyle ilgili kendimi sınırsızca geliştirmek arzusuyla hayaller kurdum her gün, her saniye... O kadar çok hayal kurdum ve sabırsızlandım ki mezun olmayı bekleyemeden çok az bir zaman kala bölümü bırakıp konservatuar sınavına girdim. Geriye dönüp baktığımda hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Çok güzel, büyüleyici, her gün yeni şeyler öğrendiğim ve denediğim dört yıl geçirdim. Ve çok iyi anladım ki hayal kurmak benim hayatımın ve işimin vazgeçilmez bir parçası. Bugünleri hayal etmiştim ve hala da birçok şeyi başarmakla ilgili sonsuz hayallerim var."

Atiye’den sonra yeni bir proje daha!
 
Oyuncunun Netflix’te yayınlanan projesi Atiye’deki performansı ise herkes tarafından beğenilirken bizlere de müjdeyi kendisi verdi. “Atiye’den sonra yeni bir projede daha yer alıyorum ama tabii ki detaylarından bahsedemem. Sanırım çok fazla bile konuştum.” dedi

Tam ortasında diye cevap vermeyi inanın ben de çok isterdim ama aşk şu anda sanırım hayatımın çok gizemli bir yerinde. 

"Kendimle kavga ediyorum."

Kendisini ekranda ilzeyip izlemediği sorulduğunda başarılı oyuncu "Tabii ki izliyorum, nasıl daha iyi olabilirdi diye kendimle kavga ediyorum ve kendimi ekranda izleyebiliyor olmanın ne kadar güzel olduğunu düşünüyorum." dedi.

Saç Boyama totemi

Sosyal medyada en çok saçını hangi numarayla boyuyorsun sorusunun geldiğini söyleyen Türesan'ın birde saç totemi bulunuyor. Zorunluluktan değil de içimden gelerek renk değişimi yaptığımda güzel şeyler çaldı kapımı hep. Ama beş yıldır aynı rengi kullanıyorum ve güzel şeyler kapımı çalmaya devam ediyor. Sanırım artık başka totemlerim var.modu düştüğünde ise oyuncu "Yalnız kalmaya ihtiyacım varsa tek başıma beni mutlu edecek, iç huzurumu sağlayabileceğim bir yere giderim. Paylaşmaya ihtiyacım varsa dostlarıma sığınırım. Ufacık değişimler için “Pole dance”e giderim, kulaklığımı takıp yüksek sesle müzik dinlerim." diye cevap verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.