Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Murat Aygen, Sevgililer Gününü Eşi Ve Kızıyla Ouzo Roof'ta Kutladı...

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Ouzo Roof Restaurant’ta Banu Karaca ile Kalamış Balo Salonu’nda ise Tan Taşçı ile misafirlerine 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk dolu bir gece yaşattı. Ünlü oyuncu Murat Aygen de eşi ve kızıyla Sevgililer Günü'nü Ouzo Roof'ta kutladı.

Wyndham Grand Kalamış, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden özel iki farklı performansa ev sahipliği yaptı. Misafirler, Kalamış Marina manzaralı Ouzo Roof Restaurant’ta, dramatik soprano Banu Karaca’nın aşk dolu dünya müziği repertuvarıyla romantik bir atmosfer yaşarken otelin Kalamış Balo Salonu’nda ise Türkçe pop müziğin en güçlü seslerinden Tan Taşçı ile romantizmin doruklarına çıktılar.

Eşi ve kızıyla Ouzo Roof'ta Sevgililer Günü kutlayan Murat Aygen, Banu Karaca ile şarkılar söyledi. Murat Aygen 'Arap Saçı', 'Sil Baştan', 'Herşey Seninle Güzel' şarkılarına eşlik ederken, kızı Nil de babasını sahnede yalnız bırakmadı. Hem de şarkılara eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.