Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat abd

Murat Kekilli’den İnna’ya: “Seni çılgın!”

Pal Nostalji’ye konuk olan  Murat Kekilli #innadınakekillihashtag’i ile Türkiye gündeminde TT oldu!
 
Palmedia stüdyoları Nisan ayında başka bir ünlüyü, Rumen yıldız İnna’yı ağırlamış;  Pal Station’da yayınlanan programda İnna, hiç Türkçe şarkı bilip bilmediği sorusuna  Murat Kekilli’nin “Bu Akşam Ölürüm” şarkısını mırıldanarak cevap vermişti. Murat Kekilli’nin buna cevabı ise gecikmedi.
 
23 Mayıs Salı günü Hakan Küfündür’ün radyo programına konuk olan Kekilli, sevilen şarkılarından Çılgın’ın sözlerini İnna’ya karşılık olarak “Seni çılgın hadi oradan seni İnna” şeklinde değiştirerek seslendirdi. Ayrıca Pal Station da yayınlanan programın ardından İnna ile ortak bir çalışma için görüştüklerini de  tüm Pal Nostalji dinleyicileri ile paylaştı.
 
İnna’nın “Bu akşam Ölürüm” şarkısını seslendirdiği anlar ise uzun süre sosyal medyanın gündeminden düşmedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.